Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien
1 Viikonloppukokki
Kesämuistoja Lapista
19 Lokakuu 2018
* 4 annosta 2 rkl vehnäjauhoja 100 g saksanpähkinöitä 2 pientä salottisipulia tai 1 keltasipuli 3 pientä valkosipulin kynttä laadukasta oliiviöljyä suolaa mustapippuria pieni ripaus sokeria pari kourallista basilikaa 250 g tryffelillä maustettua munapastaa (tagliatelle) 40 g Kaltbach-gruyereä Leikkaa munakoisoista kanta pois. Leikkaa koisot pitkittäissuunnassa ohuiksi siivuiksi ja puolita siivut. Ripottele leikkuulaudan päälle suolaa, lado munakoisoviipaleet suolan päälle ja ripottele suolaa vielä viipaleiden päälle. Anna siivujen itkettyä ja valmistele sillä välin muut ainekset. Rouhi pähkinöitä pienemmiksi morttelissa.
Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien