Parhaat Ruokablogit

Viikonloppukokki

Kesäkurpitsa-kikhernepasta uppomunalla kruunattuna

27 Elokuu 2018

* 3-4 annosta oliiviöljyä kikherneiden paahtamiseen ja kasvisten kuullottamiseen tölkki (310 g ) kikherneitä savupaprikajauhetta keltasipuli pieneksi hienonnettuna valkosipulin kynsi pieneksi hienonnettuna 300 g kesäkurpitsaa suikaloituna ja keskiosa pieneksi hienonnettuna 100 g babypinaattia suolaa mustapippuria parmesan- tai pecorinoraastetta hyvälaatuista spaghettia 1- 2 kananmunaa per syöjä vettä etikkaa Aloita kikherheistä. Huuhtele säilykekikherneet siivilässä. Laita herneet leivinpaperin päälle uunipellille. Lisää herneiden päälle hieman oliiviöljyä, että saat savupaprikajauheen, suolan ja pippurin tarttumaan herneiden pintaan. Paahda maustettuja herneitä noin 200 asteisessa uunissa 15 minuuttia.

arkiruoka kananmuna pasta

Lue koko juttu täältä »

Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »