Parhaat Ruokablogit

Viikonloppukokki

Karpalojäädyke

20 Joulukuu 2020

Tykkään siitä, että jälkiruuan voi valmistaa hyvissä ajoin ennakkoon, ja jäädyke on juuri sellainen. Jäädyke pitää tehdä vähintäänkin useita tunteja ennen tarjoamista, mutta sen voi tehdä vaikka useita päivä etukäteen. Kokille mukava jälkiruoka. Jäädyke ei ala heti maistua pakastimelta, mutta viikko kaupalla jäädykettä ei kannata pakastimessa säilöä. Toinen juttu mikä jälkiruuissa vetoaa minuun on se, että niissä on käytetty marjoja.

Jälkiruoka Joulu karpalo Makea leivonnainen herkkukalenteri2020

Lue koko juttu täältä »

Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »