Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien
1 Viikonloppukokki
Poropuuro on suolainen kaurapuuro
14 Huhtikuu 2020
* nippu parsoja vettä keittämiseen suolaa Hollandaise 3 keltuaista 150 g voita sulatettuna 3 rkl sitruunamehua suolaa Tarjoiluun paahdettua cashewpähkinää savulohta Esikäsittele parsat. Taita juuresta puumainen varsi katki ja kuori, jos kuori on paksu. Laita suolalla maustettu vesi laakeaan kattilaan tai kasariin ja keitä kiehuvaksi. Laita parsat kiehuvaan veteen ja keitä 4-8 minuuttia, kunnes parsat ovat kypsiä. Nosta parsat reikäkauhalla talouspaperin päälle kuivahtamaan.
Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien