Parhaat Ruokablogit

Viikonloppukokki

Ekat parsat ja hätäisen nopea hollandaise

14 Huhtikuu 2020

* nippu parsoja vettä keittämiseen suolaa Hollandaise 3 keltuaista 150 g voita sulatettuna 3 rkl sitruunamehua suolaa Tarjoiluun paahdettua cashewpähkinää savulohta Esikäsittele parsat. Taita juuresta puumainen varsi katki ja kuori, jos kuori on paksu. Laita suolalla maustettu vesi laakeaan kattilaan tai kasariin ja keitä kiehuvaksi. Laita parsat kiehuvaan veteen ja keitä 4-8 minuuttia, kunnes parsat ovat kypsiä. Nosta parsat reikäkauhalla talouspaperin päälle kuivahtamaan.

Alkuruoka kananmuna parsa

Lue koko juttu täältä »

Viikonloppukokki on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »