Parhaat Ruokablogit

Vegeviettelys

Raparperivispipuuro

1 Kesäkuu 2023

Raparperivispipuuro on piirakan jälkeen parasta, mitä raparperista voi tehdä. Keitä kerralla koko kattilallinen, tätä herkkua haluat santsata. Vispipuuro mielletään usein puolukkapuuroksi, mutta ihan yhtä hyvin sen voi keittää myös muista marjoista, hedelmistä tai vaikka raparperista. Raparperivispipuuro on alkukesän ihanin aamupala ja välipalaherkku, joka kannattaa laittaa tekoon heti, kun ensimmäiset piirakat on paistettu. Raparperiversio eroaa perinteisistä vispipuuro-ohjeista hieman siinä mielessä, että mehua ei siivilöidä, vaan aivan hajoavan pehmoisiksi hautuneet raparperit jätetään puuron sekaan.

kananmunaton Maidoton puurot vegaani Vegaaninen Aamu- ja välipalat

Lue koko juttu täältä »

Vegeviettelys on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 11 Syyskuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »