Vegevallankumous on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Huhtikuuta 2019 lähtien
1 Vegevallankumous
Tavoite oli kasvattaa vuodessa 10 kg massaa vegaanina – miten kävi?
10 Huhtikuu 2019
Tempeh on vegaaneille erittäin hyvä proteiinin lähde. Se on valmistettu kokonaisista soijapavuista ja sen rakenne on paljon kiinteämpi kuin tofulla – siksi tempeh sopii myös heille, jotka ei tykkää tofun pehmeästä rakenteesta. Vaikka tofu onkin hyvin terveellinen raaka-aine, tempeh voittaa sen ravintosisällöllisesti. Se sisältää enemmän proteiinia, kuitua ja vitamiineja kuin tofu. Stir-fry eli pikapaistaminen tarkoittaa, että raaka-aineet paistetaan tulikuumalla pannulla jatkuvasti sekoittaen.
Vegevallankumous on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Huhtikuuta 2019 lähtien