Parhaat Ruokablogit

Vegevallankumous

Nopea tempeh stir fry

10 Huhtikuu 2019

Tempeh on vegaaneille erittäin hyvä proteiinin lähde. Se on valmistettu kokonaisista soijapavuista ja sen rakenne on paljon kiinteämpi kuin tofulla – siksi tempeh sopii myös heille, jotka ei tykkää tofun pehmeästä rakenteesta. Vaikka tofu onkin hyvin terveellinen raaka-aine, tempeh voittaa sen ravintosisällöllisesti. Se sisältää enemmän proteiinia, kuitua ja vitamiineja kuin tofu. Stir-fry eli pikapaistaminen tarkoittaa, että raaka-aineet paistetaan tulikuumalla pannulla jatkuvasti sekoittaen.

Pääruoka Reseptit vegaani proteiini

Lue koko juttu täältä »

Vegevallankumous on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 7 Huhtikuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »