Vegaanin ruokavuosi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien
1 Vegaanin ruokavuosi
Tammikuu, Vegaanihaaste ja uudet reseptit x 10!
19 Joulukuu 2022
Tämän pasteijan resepti on ollut käytössäni jo pian vuosikymmenen. Teen sitä aina silloin tällöin, mutta jostain syystä en ole siirtänyt siirtänyt blogin asti. Hetki sitten valmistin taas ja muistin, miten hirmuhyvää tämä pehmeä pasteija onkaan! Hoksasin myös, että maksaton pasteija sopii erityisen hyvin joulunaikaan – makealle limpulle kaveriksi tai juustotarjottimelle keksien ja erinäisten lisukkeiden seuraan. Pasteijan pääraaka-aine on kylmäsavutofu ja suosittelen käyttämään nimenomaan Jalotofun kylmäsavutofua sen pehmeän rakenteen vuoksi.
Vegaanin ruokavuosi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien