Vegaanin ruokavuosi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien
1 Vegaanin ruokavuosi
Rapsakat suklaadonitsit G
13 Maaliskuu 2021
Lähiaikoina olen ollut hieman kyllästynyt meidän pasta-perunalinjaan ja olen yrittänyt kovasti kokeilla muunlaisia lisukkeita. Kotimaisista lisukkeista ihan ykkösiä ovat rikotut ohrasuurimot ja spelttihelmet. Vehnäpohjaisista couscous ja bulgur ovat jo ennalta tuttuja ja käytössä aina silloin tällöin varsinkin salaateissa. Yksi on kuitenkin ravintosisältönsä puolesta ylitse muiden – nimittäin kvinoa. Vinkit irtonaisen ja maukkaan kvinoan keittämiseen Tiesitkö, että kvinoa on hyvä kuidun ja raudan lähde ja se sisältää mm.
Vegaanin ruokavuosi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 18 Helmikuuta 2019 lähtien