Valmiiseen pöytään on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 25 Kesäkuuta 2018 lähtien
1 Valmiiseen pöytään
Muistojen maanantai: päiväristeily Tallinnaan
31 Toukokuu 2018
Tein parvekkeella ilahduttavista raparpereista toukokuun satokausikasvisten innoittamana raparperi-kaurapaistosta, eli omena-kaurapaistoksen kesäistä serkkua. Uuniherkku ei vaadi monimutkaisia työvaiheita, ja siihen sopii mainiosti niin keväät ohuet raparperit kuin loppukesän hiukan paksummatkin varret. Raparperi ja kaura sopivat hyvin yhteen, ja raparperin happamuus häipyy uunissa. Raparperin happamuus johtuu kasvissa olevasta oksaalihaposta. Raparperia ei suositella nautittavaksi raakana, ja kasvin lehdet ovat myrkyllisiä.
Valmiiseen pöytään on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 25 Kesäkuuta 2018 lähtien