Parhaat Ruokablogit

Valmiiseen pöytään

Kukkoa viinissä retkiolosuhteissa

19 Marraskuu 2020

Harrastin 15 vuotta partiota, ja olen sen jälkeen jatkanut melko aktiivista retkeilyä. Partiovuosien aikana tutuiksi tulivat niin nuudelit, nötkötti (sian- ja naudanlihasäilyke) kuin pussipastat. Toki olen paistanut nuotiolla myös lukuisia tikkupullia ja makkaroita. Klassikot ovat klassikoita syystä, ja onhan nuotiolla paistettu makkara hyvää. Kuluva vuosi asetti kuitenkin haasteita retkeilyn ruokailuun, kun etenkin pääkaupunkiseudulla moni retkeilypaikka täyttyi ennennäkemättömällä tavalla.

Retkeily

Lue koko juttu täältä »

Valmiiseen pöytään on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 25 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »