Parhaat Ruokablogit

Valmiiseen pöytään

Artesaanipatonki kädenkäänteessä

12 Tammikuu 2018

Patonkien valmistaminen on aina kuulostanut erittäin monivaiheiselta ja monimutkaiselta. Täydelliseen lopputulokseen tarvitaan vähintään patonkipelti, optimaalinen kosteus uuniin ja pitkä kohotus taikinalle. Jääkaappiini oli viime viikonlopun leivonnasta jäänyt puoli pakettia hiivaa, ja olin jo päättänyt käyttää sen olutleipään. Sain kuitenkin ajatuksen kokeilla patongin valmistamista - yksinkertaistetulla tavalla. Olen useita kertoja tehnyt sämpylöitä samalla ohjeella, ja ne ovat aina onnistuneet.

aamupala arkiruoka leivonta

Lue koko juttu täältä »

Valmiiseen pöytään on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 25 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »