Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
9 Helmikuu 2020
Veriappelsiinipasta avokadolla, chilillä, säilötyllä sitruunalla ja kevätsipulilla. Veriappelsiini + pasta = Veriappelsiinisesongin aikana tuppaan syömään veriappelsiinia vähän kaikenlaisissa ruuissa: salaateissa, jälkkäreissä, puurossa, padoissa, paistoksissa… sekä pastassa! Muutaman vuoden takainen trendiruoka veriappelsiinirisotto ei jostain syystä ole ensitestin jälkeen jäänyt repertuaariin, mutta veriappelsiinipasta sen sijaan on. Hedelmien laittaminen suolaiseen ruokaan on jotain, mitä en olisi kaikki rehut mieluiten yhteen sotkematta syövänä teininä kuvitellutkaan ikinä tekeväni, mutta onneksi nuoruuden ennakkoluulot ovat jo ajat sitten hälvenneet. Taannoinen kokeiluni paahdettujen viinirypäleiden ja uunifetapastan yhdistelmästä...
Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien