Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Vaimomatskuu ruokablogi
Raparperivodka raparperinkuorista
5 Kesäkuu 2020
Täällä on lasissa tänään raparperi shrub! Siis mikä? Shrub on hedelmistä ja marjoista sokerin ja etikan kanssa tehty sekoitus, jota pidentämällä saa aikaan ihanan raikkaan ja kesäisen juoman. Eräänlainen makusiirappi tai mehutiiviste siis; “juotava etikka”. Pääsin shrubien makuun ensimmäistä kertaa toissakesäisellä reissulla rapakon taa kun Mainen Portlandissa vierailimme cocktailtarvikkeisiin erikoistuneessa liikkeessä / baarissa, jossa tarjoiltiin päiväsaikaan vain shrubeja ja vasta illalla cocktaileja.
Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien