Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
30 Marraskuu 2019
Helsingin Meijeriliikkeen juustot saatu testiin blogin kautta Valuvaksi paistettu camembert hillolla ja pähkinöillä = pikkujoulusesongin hätävara Paistettu camembert Paistettu camembert pelastaa, kun pitää keksiä nopeasti tarjoiltavaa illanistujaisiin. Kun kaikki tarvittavat raaka-aineet löytyvät valmiiksi kaapista, valmistuu dekadentti ja näyttävä herkku kymmenessä minuutissa Täydellinen pikkujoulusesongin hätävara siis! Itselleni pikkujoulusesonki ja loppuvuoden kiireisimmät viikot osuvat aina samaan ja huomaan, että vaikka intoa isompaan kokkailuun olisi, aikaa tai energiaa ei. Tänään tiedossa on ne odotetuimmat pikkujouluni – ruokablogaajien pikkujoulut! Heidi Tiskivuoren Emäntä -blogista on kutsunut luokseen taas joukon ihania...
Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien