Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
20 Lokakuu 2019
Miso & tahini Misotahna on yksi lempi raaka-aineistani. Niin on myös tahini! Kotoani löytyy aina vähintään kahta sorttia misoa (vaaleaa ja mietoa monikäyttöistä shiromisoa sekä jotain tummempaa, intensiivisempää ja suolaisempaa) ja useimmiten myös muutama erilainen seesamitahna eli tahini – vaalea, tumma, suolaton, musta… löytyypä kaapista jopa kiinalainen seesamitahna, jota käytän tämänhetkisessä lempiruuassa eli dan dan nuudeleissa Olen yhdistänyt mison ja tahinin niin kekseissä kuin useammassakastikkeessakin, mutta pastaan en niitä ole hoksannut yhdistää! Kun silmiini osui taannoin ihanan My Berry Forest -blogin miso tahini pasta herkkusienillä, oli ideaa pakko testata heti. Testikokkasin ruuan itselleni lounaaksi päivänä, jolloin...
Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien