Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Vaimomatskuu ruokablogi
Valkosipuli confit – unelma vai painajainen?
13 Syyskuu 2021
Maanantai. Oivallinen päivä pienelle cocktailille! …tai mocktailille Lasistani on löytynyt viime aikoina varsin usein kurkulla maustettu shiso shrub. Tein taannoin uuden satsin shisolla maustettua viinietikkaa, johon rakastuin viime vuonna ja tajusin, että sitä voi käyttää myös cocktailiin! Shrubit eli maustetusta etikasta valmistetut cocktailit ja mocktailit tulivat minulle tutuksi aikoinaan Amerikan reissulla, ja olin tähän mennessä tehnyt niitä vain raparperista.
Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien