Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Vaimomatskuu ruokablogi
Maissiribsit misolla & aiolilla
2 Elokuu 2021
Kylmä gazpacho ja hellesää = joka kesäinen parivaljakko. Mitä kuumempi on keli, sitä todennäköisempää että meillä syödään jonkinlaista kylmää (hedelmä+ marja+) vihannessosekeittoa, jonka ristin “gazpachoksi”. Tänä eeppisenä hellekesänä meillä onkin syöty gazpachoa poikkeuksellisen tiheällä tahdilla Teen gazpachoa monenlaisista raaka-aineista, mutta eniten meillä syödään tomaattipohjaista gazpachoa andalusialaiseen tapaan. Tai no, pienellä hedelmäisellä twistillä, jos ihan tarkkaan otetaan! Rakastan nimittäin lisätä gazpachooni joko kirsikoita, vesimelonia tai mansikoita – niiden keittoon tuoma pieni makeus on vastustamaton!
Vaimomatskuu ruokablogi on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien