Urbaani vegenda on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2019 lähtien
22 Tammikuu 2022
Vegaaniset tiikerikakkuruudut, joihin on upotettu mascarponea, vadelmia ja suklaahippuja, on järjettömän ihana leivonnainen! Ystäväni Tiia leipoi näitä meille jo melkein kolme vuotta sitten, ja ihastuimme niihin niin kovasti, että niitä tarjottiin myös lapsemme nimiäisjuhlissa. Leivokset ovat kummitelleet mielessä siitä lähtien, ja vihdoin oli aika leipoa näitä itsekin ja kirjoittaa resepti ylös blogiin teidänkin iloksi. Helppo peltileivonnainen sisältää pari vaihetta, mutta leivoksia valmistuu kerralla reilu annos, jotka voi myös pakastaa. VEGAANISET TIIKERIKAKKURUUDUT 1 uunipellillinen Vaalea taikina 300 g leivontamargariinia 3 dl sokeria 1 dl omenasosetta 1 dl maustamatonta soijajogurttia 1 1/2 dl kasvimaitoa 6 dl vehnäjauhoja 1 rkl...
Urbaani vegenda on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2019 lähtien