Urbaani vegenda on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2019 lähtien
9 Huhtikuu 2020
20-25 kpl Taikina 1 tlk ( á 400 ml) kookosmaitoa 1 dl vettä 50 g tuorehiivaa 2 dl sokeria 1 1/2 tl suolaa 8 g kardemummaa noin 11-12 dl vehnäjauhoja 2 dl pehmeää margariinia Täyte 1 prk (á 400 g) Alpron soijarahkaa 1/2 sitruunan kuori ja mehu 1 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 1 rkl maissitärkkelystä purkillinen säilykepersikoita (noin 400 g) Voiteluun aquafabaa (säilykekikherneiden lientä) tai muuta haluamaasi nestettä voiteluun * Valmista pullataikina. Mittaa kookosmaito ja vesi kattilaan ja lämmitä kädenlämpöiseksi. Kaada kulhoon, lisää tuorehiiva, sokeri, suola ja kardemumma. Sekoita. Lisää valtaosa jauhoista (10-11 dl) ja alusta kiinteäksi taikinaksi.
Urbaani vegenda on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2019 lähtien