Urbaani vegenda on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2019 lähtien
18 Joulukuu 2021
20 cm x 25 cm vuokaan Taikina 100 g margariinia 100 g vegaanista valkosuklaata 3/4 dl aquafabaa (säilykekikherneiden tai -papujen lientä. aquafabaa ei tarvitse vaahdottaa tätä reseptiä varten) 1 dl fariinisokeria 1 dl sokeria 3 dl ja 2 rkl vehnäjauhoja 1 tl leivinjauhetta 1/4 tl suolaa 1/4 tl piparkakkumaustetta Täytteeksi 1 dl pipareita murusteltuna 1 dl kuivattuja karpaloita 1 dl pekaanipähkinöitä 1 dl vegaanista valkosuklaata pieninä paloina Lämmitä uuni 175 asteeseen. Vuoraa noin 20 cm x 25 cm kokoisen vuoan pohja leivinpaperilla ja voitele reunat. Valmistele täytteet. Leikkaa täytteitä varten 1 dl valkosuklaata, piparit ja pekaanipähkinät pieniksi paloiksi.
Urbaani vegenda on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2019 lähtien