Parhaat Ruokablogit

Urbaani vegenda

Biscoff-moussekakku

6 Elokuu 2020

BISCOFF-MOUSSEKAKKU halkaisijaltaan 24 cm vuokaan Pohja 1 pkt (250g) Lotus Biscoff-keksejä 70 g margariinia Moussepohja 2 pkt (á 200 g) Violife maustamatonta tuorejuustovalmistetta 2 dl Alpro soijapohjoista vaniljakastiketta 2 pss Vegegeliä 2 dl Kaslink kauravispiä 1 dl tomusokeria 1/4 tl suolaa Vaniljamousse puolet moussepohjasta 1 rkl sitruunamehua Biscoffmousse puolet moussepohjasta 1 1/2 dl Lotus Biscoff-levitettä Biscoffkuorrute loput Biscoff-levitteestä Koristelut 5-6 isoa mansikkaa kakun reunoille lisää mansikoita (tai muita punaisia marjoja) kakun päälle 1/2 dl kauravispiä pursotuksiin (3/4 dl jos haluat runsaammat pursotukset) Huom! Aloita kakun valmistus vuorokausi ennen kuin haluat tarjota sen. Lue resepti huolella ennen...

kakut marjat valitut palat biscoff

Lue koko juttu täältä »

Urbaani vegenda on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 12 Maaliskuuta 2019 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »