Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
5 Heinäkuu 2020
Me ollaan kesälomalla oltu nyt vähän yli viikko ja montaa aurinkoista päivää ei ole ollut. Sade aiheuttaa monia muutoksia suunnitelmiin, kuten vaikka ruuanlaitto paikan vaihtamisen metsän nuotiopaikalta kotagrilliin. Tänään kodassa tehtiin wokkipannulla porowokkia Ainekset: 450g poron käristyslihaa Oliiviöljyä 200g kiinankaalia 2kpl porkkanaa 1kpl punainen paprika 1kpl keltainen paprika 2kpl sipulia 3rkl soijakastiketta 1kpl punainen mieto chili 100g purjosipulia Mustapippuria myllystä Suolaa 2dl vettä Ohje: Suikaloi kaali, porkkanat, paprikat, chilit ja purjosipuli. Kuori ja pilko sipulit. Freesaa sipuleita hetki oliiviöljyssä wokkipannulla ja lisää joukkoon poronkäristyslihat.
Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien