Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ukot Kokkaa
Tomaattinen hirvenlihakeitto
22 Tammikuu 2018
Nyt on hetki tehty arkiruokia, joten nyt oli aivan pakko saada kunnon pihviä. Koska aito pippuripihvi tehdään naudan sisäfileestä, niin eipä lähdetty nimeämään tätä pippuripihviksi. Mutta pippuria tähän käytettiin ja kruunattiin hyvä pihvi vielä jallukastikkeella. Ainekset: Hirven ulkofilee Mustapippuria Viherpippuria Valkopippuria Suolaa Voita paistamiseen Ohje: Nosta ulkofilee huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen valmistusta. Leikkaa hirvenlihasta noin 1,5 - 2,5cm paksuisia pihvejä.
Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien