Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ukot Kokkaa
Tomaattinen hirvipata
28 Helmikuu 2022
Taas pataruokaa ja maistuu varmasti lihan ystäville. Ainekset: 800g possun luullista lapaa 200g chorizoa 140g pekonia 0,5l savuolutta 2kpl sipulia 1prk (a184g) kanttarelleja suolavedessä 28g lihafondi kuutio 3rkl vehnäjauhoja Suolaa Mustapippuria myllystä Voita Ohje: Ota liha huoneenlämpöön tuntia ennen valmistamista. Leikkaa liha reiluiksi kuutioiksi. Kuutioi pekoni ja paloittele chorizo. Kuori ja pilko sipulit.
Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien