Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ukot Kokkaa
Oluessa haudutettua pekonista karitsanlapaa ja chorizoa
29 Joulukuu 2018
Joulu on taas vietetty ja jouluruuat on saatu syötyä. Toinen meistä oli turvaamassa tänä vuonna isänmaata, mutta itse suuntasin mökille, jossa meitä oli minun lisäksi äiti, äitin mies ja veljeni. Tänäkin vuonna teimme äitin kanssa monenlaisia jouluruokia. Kalaa oli joulupöydässä, niin graavina, lämminsavuna, loimutettuna, kylmäsavuna, kuin moussenkin muodossa. Kylmäsavulohimousse maistuu jouluna, mutta myös muulloin ja sopii hyvin esim saaristolaislimpun päällä tarjottavaksi.
Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien