Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ukot Kokkaa
Rautua parmankinkkuun käärittynä ja ratatouille
11 Helmikuu 2020
Kiovan kana tai tuttavallisemmin kievin kana tuo lounasravintoloiden klassikko on paneroitua kanan filettä yrttivoilla täytettynä. Ajatus meillä tuli tehdä kiovan kanaa, kun selasin netistä eri ravintoloiden lounaslistoja. Todella monessa ravintolassa oli tarjolla lounaalla jonakin päivänä kiovan kanaa. Lautasella huomaat, että olet onnistunut valmistuksessa, kun halkaiset fileen ja sisältä valuu yrttivoi. Tärkeää on siis saada filee kiinni niin, että yrttivoi ei pääse vuotamaan sisältä ennen lautaselle laittoa.
Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien