Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Ukot Kokkaa
Poronluukeitto
16 Syyskuu 2023
Koska kaupoista saa vielä tuoreita kanttarelleja, niin nyt se näkyy myös täällä blogissa. Pitkän työpäivän jälkeen on parasta maistuva, mutta nopea ruoka. Tämä on juurikin sitä. KANTTARELLI-PEKONIKASTIKE AINEKSET: 200G kanttarelleja 200g pekonikuutioita 1kpl sipuli 2rkl vehnäjauhoja 1,5dl kuohukermaa Suolaa Mustapippuria myllystä Tuoretta persiljaa OHJE: Puhdista ja pilko kanttarellit. Nosta ne kuumalle pannulle ja hauduta niistä neste pois.
Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien