Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
2 Lokakuu 2021
Kaupassa oli tarjouksessa kanan ohutta fileeleikettä, joten päätin tehdä siitä päivän ruuan. Seuraavaksi piti ruveta kaupassa miettimään, että mitä siitä tekisi. Siitä se ajatus sitten lähti ja ostoskoriin alkoi tarvikkeet löytymään. BUTTER CHICKEN -Intialainen voikana Ainekset: 480g Kanan ohutta fileeleikettä (maustamaton) 100g Voita 2kpl Valkosipulinkynsiä 1rkl Tuoretta inkivääriä raastettuna 2tl Garam Masala maustetta 1tl Juustokuminaa 1tl Kurkumaa 1kpl Punainen Chili 500g Paseerattua tomaattia 3rkl Tomaattipyreetä 1tl Suolaa 2dl Kuohukermaa Turkkilaista jugurttia Persiljaa Ohje: Paloittele fileeleikkeet kuutioiksi, ruskista voissa paistokasarissa ja siirrä lautaselle odottamaan. Hienonna valkosipulinkynnet ja kuullota voissa...
Ukot Kokkaa on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien