Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Hävikkiviikon ihan oikeasti maukas kaalisosekeitto
30 Elokuu 2018
Pizzan valmistuksen ehdottomasti epämiellyttävin osuus on mielestäni pohja. Näin siitäkin huolimatta, että erilaisia piirakkapohjia teen ja kehittelen erittäinkin mielelläni. Mutta pizzataikina; se on hermostuttava juttu se. Edellä mainitusta syystä ilahduin kovasti löytämästäni intialaishenkisestä reseptiikasta, jossa pizzapohja korvautui simppelisti naanleivällä. Meiltä tosin ei tähän hätään naanleipää löytynyt, mutta pitaleivät korvasivat puutteen mainiosti.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien