Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
8 Maaliskuu 2021
Kaupoissa tätä nykyä entistä ahkerammin myytävien kahden euron hävikkihevilaatikoiden, joita minun on sangen vaikea, liki mahdoton, vastustaa, myötä meille on alkanut ilmestyä jääkaapin vihannesosastolle vieraita, joita sinne muuten tulee harvemmin kutsuttua. Koska yksi suurimmista keittiömissioistani on jo vuosia ollut kaikenlaisen ruokahävikin torjuminen, en tietenkään halua jättää yhtäkään kotiin kantamaani raaka-ainetta käyttämättä. Näin löydän itseni usein tilanteesta, jossa ruoanlaittoon lähdetään yksi raaka-aine edellä, uusia makuelämyksiä etsien. Mutta tästä minä juuri pidän, etsimisestä ja löytämisestä. Yksi niistä raaka-ainesta, joille usein joudun etsiskelemään käyttökohdetta hieman tavallista enemmän, on joitakin vuosia sitten...
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien