Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Omenainen aurinkotervehdys
21 Helmikuu 2018
Minulle halloumi on vuosia ollut ensisijaisesti – tai miltei pelkästään – kesäinen grilliherkku. Onneksi ei enää. Joitakin aikoja sitten tajusin, että voihan siitä toki nauttia muutenkin kuin kesällä ja muillakin tapaa, kuin ainoastaan lisäkkeeksi paistettuna. Seuraava superhelposti valmistuva halloumilla kruunattu linssikastike, joka Glorian Ruoka & Viini -lehdestä bongatussa reseptissä oli nimetty halloumistroganoffiksi, on hyvä esimerkki tavasta käyttää halloumia toisin. Osasta kastiketta oli helppo myös muokata taaperoystävällistä, kun halloumin lisäsi keitokseen viimeisenä.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien