Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
5 Joulukuu 2020
Saatuani maisteltavakseni italialaisen Solo Passione Rosso punaviinin, ymmärsin nopeasti sen suosion. Koska viinien arvostelu ei siinä mielessä kuulu osaamisalueisiini, en lähde sen kummemmin tätä tekemään, mutta erilaisiin ruokiin sitä yhdisteltyämme olemme todenneet sen sopivaksi monenlaisten annosten rinnalle. Viini istui mainiosti niin andorralaisittain valmistetuille canneloneille kuin nyt esittelemälleni risotolle. Itse asiassa sujautin samaista viiniä niin ikään itse risottoon, jolloin viinin ja risoton makumaailmat tuntuivat kohtaavan aivan erityisen hyvin. Parhaimmaksi italialaiseksi hanapakkaukseksi useasti valittu Solo Passione Rosso viini on tunnettu erinomaisesta hinta-laatusuhteestaan.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien