Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
15 Toukokuu 2024
Niinä päivinä, joina ruoanlaitolle ei oikeastaan ole aikaa tai mieltymystä, kauppareissua ei huvita tehdä ja ruoan pitäisi olla varmasti koko perheelle maistuvaa, valmistan todennäköisimmin soijarouhebolognesea. Tämä jauhelihakastikkeen kasvisversio on korvannut meillä alkuperäisen liki tyystin ja vaikka muuten lihaa syömmekin, jauhelihakastiketta ei kaipaa meistä enää kukaan. Vaihtelu tietysti virkistää ja tällä kertaa lisäsin kastikkeeseen papusekoitusta ja maisseja, jonka lisäksi halukkaat tulistivat omaa annostaan sopivalla määrällä sriracha-kastiketta. Halutessaan srirachan voi tietysti lisätä kastikkeeseen jo valmistusvaiheessa, mutta koska perheenjäsentemme chilinsietokyky poikkeaa hyvin paljon toisistaan, valitsin minä vaihtoehdon,
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien