Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
23 Tammikuu 2023
Kun lumettomat mustat kadut syövät kaiken vähäisenkin valon, on kiva tuoda lautaselle pirteyttä, unelmoida hetki tulevasta keväästä ja kesästä. Yksinkertaisista aineksista nopeasti syntyvä savulohipasta on juuri tällainen, makumaailmaltaan sitruksisen pirteä, mutta kuitenkin täyttävä, ihanan makuinen lounas- tai päivällisruoka. Tämä vaihtoehto kannattaa lisätä vaikka jo alkavan viikon ruokalistalle. 4 annosta 300 g pastaa 1 punasipuli 2 valkosipulinkynttä 1 sitruunan kuori ja mehu 2 rkl (oliivi)öljyä 300 g savulohta 0,5-1 prk kapriksia suolaa mustapippuria myllystä Tarjoiluun: parmesaania sitruunaa tuoretta tilliä Laita pasta ohjeen mukaan kattilaan kiehumaan. Kun pasta on valmis ja valutettu, lorauta siihen hieman öljyä.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien