Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
27 Helmikuu 2019
Etsiskellessäni sopivaa uunibroilerireseptiä – juu, keittiöremontti, jonka piti hoitua reilussa viikossa on edelleen, nyt kuukauden kestettyään, kesken eikä meillä vieläkään ole liesituuletinta – törmäsin tähän Sikke Sumarin kermaiseen broilerigratiiniin. Se, mikä tästä tekee Siken sanojen mukaan ysärihenkisen jäi minulle hieman epäselväksi, mutta ilmeisesti se, että tämäntyylistä lasagnea oli tarjoiltu hänen ravintolassaan noina aikoina. Niin tai näin, broilerista tuli tällä tavoin todella maukasta, ja haluan ehdottomasti jakaa reseptin kanssanne. Siitäkin huolimatta, että ruoka kovin tylsältä näyttääkin. Sulkekaa siis silmänne kuvien värittömyydeltä ja keskittykää silmäilemään ainesosaluetteloa; eihän näillä voi saada kuin hyvää aikaan.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien