Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Hasselbackan perunat
3 Lokakuu 2021
Nyt, kun puolukka-aika alkaa pikkuhiljaa olemaan ohitse ja marjastajien pakastimissa pienet punaposket odottelevat innoissaan käyttöönpääsyä, on hyvä aika jakaa mielenkiintoinen puolukkaidea. Reseptin puolukkasurvoksella rikastettuihin soijarouhepyöryköihin bongasin Ruoka-alkemisti-blogista ja ihastuin ajatukseen heti. Lopputulos oli mielestäni mainio. Puolukan kirpeys ja paprikan savuisuus muodostivat tavallisuudesta poikkeavan makuparin, jota kannattaa ilman muuta testailla. Nämä pyörykät voi mainiosti valmistaa uunissa, joten sopiva lisäke, esimerkiksi perunamuusi, valmistuu kivasti siinä sivussa.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien