Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
31 Tammikuu 2021
Puolukkaiset jauhelihapyörykät ovat kivaa vaihtelua ihan tavalliselle versiolle. Puolukkahillo tekee taikinasta sopivan mehevää ja puolukoita kannattaa tiputtaa niin ikään valmiiden pyöryköiden rinnalle kirpsakkuutta tuomaan. Helppoutta suosivien on aina mahdollista paistaa pyörykät uunissa, mutta mielestäni rapeapintaiset pannulla paistetut ovat aina omaa luokkaansa. 6 annosta 0,75 dl kaurahiutaleita 1 rkl perunajauhoja 1 dl puolukkahilloa 0,5 dl vettä 2 tl pippurisekoitusta 1 tl suolaa 1 sipuli 500 g naudan jauhelihaa 1 kananmuna 0,5 dl tuoretta persiljaa öljyä ja/tai voita paistamiseen (Itse tykkään paistaa voi-öljyseoksella. ) Tarjoiluun: puolukoita perunamuusia Sekoita kaurahiutaleet, perunajauhot, puolukkahillo, vesi...
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien