Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
aasialainen kaali-kookoskeitto
24 Helmikuu 2024
Yksi helmikuun satokausikasviksista, salaattifenkoli, on raaka-aine, jota tulen käyttäneeksi harvemmin. En oikein osaa valmistaa sitä, usein se tuntuu jäävän jotenkin sitkeäksi ja anismainen makukin on monessa yhteydessä vähän niin ja näin. On kuitenkin eräs valmistustapa, joka fenkolin kohdalla toimii aivan erityisen hyvin, pikkelöiminen. Pikkelöity fenkoli on raikkaan kirpeä lisuke, joka nostaa monet tuhditkin (liha)ruoat uudelle tasolle. Purkki säilyy – jos säilyy – jääkaapissa viikon verran, jonka jälkeen voikin tehdä taas uuden.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien