Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
1 Tunnelmallisia makuja
Lihamureke tomaatti-fetatäytteellä ja paahdetut kirsikkatomaatit
21 Lokakuu 2023
Päivien jatkaessa lyhentymistään ja ilmojen kylmenemistään jatkan minä hyväksi todettujen keittoreseptien esittelyä. Tällä kertaa ollaan satokausiajattelun ytimessä, kun kauniin keltaisen keiton pääraaka-aineena toimii kurpitsa. Vielä joitakin aikoja sitten olin sitä mieltä, että kurpitsa ei kuulu suosikkeihini. Tänä syksynä olen kuitenkin opetellut käyttämään sitä entistä enemmän ja todennut, että siitähän saa tehtyä tosi maukkaita juttuja. Kuten tätä nyt esiteltävää supersimppeliä kurpitsakeittoa, johon oman hauskan lisänsä tuovat paahdetut kurpitsansiemenet.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien