Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
7 Lokakuu 2020
Yksi tähteistä tähdiksi -kategoriaan luokiteltavista ruokasuosikeistani on paistettu riisi. Sen helppous, nopeus ja liki rajaton modifioitavuus tekevät siitä ystävällisen niin ajankäytöllisistä kuin ekologisistakin näkökulmista katsottuna. Kun ylijäänyt riisi, parhaimmat päivänsä nähneet kasvikset ja maustekastikepullojen pohjalliset pääsevät samalle pannulle, ei luonto voi kuin kiittää. Toisaalta tämä on myös niin hyvää, että meillä se usein valmistuu myös varta vasten keitetystä riisistä ja hankituista aineksista. Niin tai näin, supernopean valmistusprosessin sille kuitenkin saa, jos riisit keittää ja mahdollisen lihan kypsentää valmiiksi jo etukäteen.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien