Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
3 Marraskuu 2020
Uunikasvikset ovat muutamastakin eri syystä eräs omista keittiösuosikeistani. Ensimmäinen syy on yksinkertaisesti niiden sopivuus lähes lautaselle kuin lautaselle, oli proteiinipuolelle aseteltu sitten lihaa, kalaa tai kasvista. Toiseksi uunikasvikset ovat oiva pelastusrengas jo parhaat päivänsä nähneille, vihanneslaatikossa hiukan liian pitkään viruneille tapauksille tai niille lukuisille kerroille, kun huomaan taas kantaneeni Lidlistä kotiin vastustamattoman kahden euron hävikkihevilaatikon. Tässä kohdassa pieni siistiminen ja hyvä maustaminen saavat aikaan ihmeitä ja reilun puolen tunnin päästä uunista purjehtii ulos pellillinen mitä kauneinta herkkuruokaa. Kun kolmanneksi pyrin riisin käytön minimoimiseen, pastaa syömme varmasti...
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien