Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
20 Syyskuu 2018
Yleisesti ottaen ruokaisana keittona tunnettu italialainen minestrone sai nyt esittelemässäni versiossa uuden, huomattavasti kevyemmän muodon. Pavut korvautuivat pakaste- sekä kikherneillä, pekoni jätettiin pois ja liemi oli kirkas. Mikäs tässä; keitos oli maukas, joskin erittäin arkinen ja vaati ehdottomasti leipää rinnalleen. Ihan tunnetta minestronen syömisestä se ei minussa herättänyt, mutta ainakin jos astetta kepeämpi ateria kiinnostelee, kehotan kokeilemaan. 4 annosta 1 sipuli 2 valkosipulinkynttä 2 lehtisellerinvartta 1 kesäkurpitsa 200 g käyttövalmiita kikherneitä 2 tomaattia 1,5 l kasvislientä 1,5 dl makaronia 200 g pakasteherneitä 2 rkl sitruunamehua tuoretta basilikaa ripaus rouhittua mustapippuria Pinnalle...
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien