Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
12 Syyskuu 2023
Nyt meneillään olevan hävikkiviikon alkajaisiksi rakentelin lasagnen, jota varten en tehnyt kauppareissua ja johon sain upotettua varsin mukavasti pientä pakastimesta ja jääkaapista löytynyttä raaka-aineiden säläosastoa. Seuraava resepti voikin toimia eräänlaisena ideapankkina, kuinka muokata reseptejä omien varastojen mukaan. Itse ainakin pidän yhtenä tärkeimmistä opeistani näinä aktiivisen ruoanlaiton vuosinani sitä, että jokaisen puuttuvan ainesosan takia ei kannata lähetä kauppaan, vaan melkein kaikelle löytyy useimmiten korvike. Yhden reseptin takia ei kannata ostaa isoa määrää tuotetta, jolle muuten ei löytyisi käyttöä ja mikä vieläkin tärkeämpää, pienetkin purkkien pohjille jääneet loput kannattaa aina hyödyntää, vaikka sitten...
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien