Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
7 Elokuu 2019
Teki mieli lohta, katkarapuja sekä keittoa. Näinpä päädyin valmistamaan seuraavanlaista punertavaa kalakeittoa, jonka tomaattisuus sekä limen tuoma happamuus tekivät siitä mukavasti seljankamaista. Resepti, jonka löysin Paleokeittiö–blogista, muovautui käsittelyssäni vielä hiukan venäläistyylisemmäksi, kun vaihdoin fenkolin varhaiskaaliin ja tarjoilin sitä smetanan kera. Oivallinen, monenkirjavaan tilanteeseen sopiva keitto, jonka voisin hyvin nähdä niin osana juhla-ateriaa – ehkäpä alkuruokana – kuin aivan tavallisenakin peruspäivällisenä. Ja vaikka ainesosalista onkin suhteellisen pitkä, ei keitto sisällä kummallisuuksia ja valmistuukin tuota pikaa.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien