Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
13 Huhtikuu 2018
Kerroin muutama postaus sitten tekemästämme suhteellisen mauttomasta nyhtölampaasta, jota sulloin jälkikäteen pakastimeen melko monta annosta. Nyhtöliha on siitä mukava ruoka, että vaikka siitä alun alkaen olisikin onnistunut tekemään tavalla tai toisella tylsää tai epäonnistunutta, se on useimmiten jatkokäsittelyllä muokattavissa oikeinkin maukkaaksi ruokalajiksi. Tällä kertaa ajattelin lähteä kokeilemaan nyhtölihan sopivuutta lihapataan. Sopivuus oli vallan mainio ja lopputulos hieman stroganoff tyyppinen, johtuen luultavasti kastikkeeseen lisäämistäni maustekurkuista ja smetanasta. Valmistusprosessi oli valmiin nyhtölihan ansiosta tietysti tavanomaisiin lihapatoihin nähden sutjakka, joten tätä voi hyvin valmistaa vaikkapa arki-illan...
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien