Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
6 Heinäkuu 2021
Etsiskellessäni tapaa sovittaa yhteen broileri ja paprika törmäsin muutamassakin eri yhteydessä reseptiikkaan, joka kantoi nimeä Pustan pata. Jollakin tapaa nimi tuntui tutulta ja googletuksen perusteella kyseessä onkin 1980-lukulainen klassikko, slaavilainen kanapata. No, vilkaisu ainesosaluetteloon puhuu tämän puolesta; tällaista ruokaa on varmasti ollut valmiudet valmistaa jo kolme-neljäkymmentä vuotta takaperin. Mutta mikäs tässä, Pustan pata osoittautui huomattavasti ennakko-oletuksiani maukkaammaksi ja jopa Aurajuusto, joka ei varsinaisesti lukeudu suosikkeihimme – Pikku-Kokkia lukuun ottamatta – maistui tässä vallan mainiolta, sai oikeastaan muut maut heräämään eloon. Suositukseni Pustan padalle.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien