Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
31 Maaliskuu 2023
Lihapullia on silloin tällöin mukava piristää tuomalla niihin erilaisia makumaailmoja. Tällä kertaa pyörittelin palleroita, joiden parissa matkasimme Koreaan. Chiliä, soijaa ja inkivääriä sekä suolaisen makea ihanasti tahmainen kastike. Nämä ovat herkkulihapullat aikuiseen makuun. 5 annosta 500 g jauhelihaa 0,5 dl korppujauhoja 100 g kermaviiliä/turkkilaista jogurttia 1 sipuli 1 valkosipulinkynsi (öljyä kuullottamiseen) 1 kananmuna 2 rkl soijakastiketta 1 tl jauhettua inkivääriä 1 tl chilitahnaa Kastike: 1 valkosipulinkynsi 0,5 dl vettä 3 rkl soijakastiketta 0,5 dl riisiviinietikkaa 1,25 dl ruokokidesokeria 1 tl jauhettua inkivääriä 0,5 tl chilitahnaa Tarjoiluun: (1 chili nippu tuoretta korianteria 1 rkl seesaminsiemeniä) riisiä Aloita...
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien