Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
21 Joulukuu 2018
Pitkästä aikaa pääsen esittelemään Koko Suomi leipoo -haasteeni edistymistä, ja vielä onnistuneen tuotteen kera. Viimeisin tänne laatimani Koko Suomi leipoo -raporttinihan käsitteli kinuskikuorrutteisia donitseja, noita joiden toteutus ei sanalla sanoen mennyt ihan kuin siellä kuuluisassa Strömsössä. Viime viikolla sitten leivoin sarjan viidennessä osassa toteutetun porkkanakakun – ja onnistuinkin siinä – mutta valokuvaajan taitoni loppuivat kesken, enkä saanut tuotoksesta minkään valtakunnan valokuvaa. Näin raportti jäi laatimatta. Ajattelin kuitenkin yrittää vielä uudestaan, joten enköhän ajan myötä pääse vielä täälläkin esittelemään porkkanakakkuleipurin taitojani.
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien