Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
4 Marraskuu 2019
Klassinen lohilaatikko sopii melko lailla moneen hetkeen, niin arkeen kuin juhlaankin. Kun kaiken muun hyvän lisäksi se on vielä erityisen helppo valmistaa ja maistuu mainiosti ainakin meidän jälkikasvullemme, pidän tätä yhtenä varmoista lohivalinnoista, jonka aineksetkin useimmiten löytyvät kotoa. Resepti, jota tällä kertaa tulin silmäilleeksi oli peräisin Glorian Ruoka & Viini -lehdestä ja nimetty legendaarisen ruokatoimittaja Anna-Maija Tantun mukaan. Ja olihan tämä hyvää; siitäkin huolimatta, että söimme laatikkoa ihan sellaisenaan, ilman voisulaa tai ruskistettua voita ja muna-maidon maitokin vaihtui kevytmaitoon reseptissä suositellun täysmaidon sijaan. Oleellista on kuullottaa sipulit ennen vuokaan laittamista ja näin taittaa...
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien