Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien
5 Syyskuu 2021
Omaksi suosikikseni viimeviikkoisista kesäkurpitsakokeiluistani valikoituivat kreikkalaishenkiset kesäkurpitsa-broileripyörykät, joissa simppeleihin palleroihin pyöriteltiin pääraaka-aineiden lisäksi fetaa, kapriksia sekä sitruunankuorta. Koska uuni sai tällä kertaa hoitaa paistamisen, valmistui kastike samanaikaisesti ja aterian saatteleminen syöntikuntoon tapahtui nopeasti. Tätä Glorian Ruoka&Viini -lehden esittelemää reseptiä kannattaa siis ehdottomasti kokeilla, itse tulen varmasti tekemään näitä pyöryköitä uudestaankin. Kaiken muun hyvän lisäksi mainio juttu on myös se, että lisäämällä näin paljon kasvista taikinaan, yhdestä jauhelihapaketista saa huomattavasti suuremman annoksen valmista ruokaa. Ja kesäkurpitsanirsoilijallekin nämä...
Tunnelmallisia makuja on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Marraskuuta 2017 lähtien